آموزش طراحی وب سایت نیاز اولیه یک طراح است، برخی افراد با کمی آشنایی با HTML ادعا می کنند که طراح وب سایت هستند و توسط قالب های آماده یک سری سایت می سازند که کارآیی مفیدی نخواهند داشت. به همین جهت برای تبدیل شدن به یک طراح حرفه ای می بایست مراحل آموزش طراحی وب سایت را طی نمود. البته تنها با مطالعه یک مقاله آموزش طراحی وب سایت نمی توان به طور کامل این مهارت را آموخت زیرا نیاز به مطالعه و تلاش فراوان دارد، اما برای آشنایی نسبی با مقوله طراحی سایت ما در این مقاله به توضیح مراحل آموزش طراحی وب سایت پرداخته ایم. اگر قصد یادگیری طراحی سایت را دارید ابتدا باید به دنبال یک طراح وب حرفه ای و متخصص باشید تا زیر نظر او آموزش ببینید و از تجربیات او استفاده نمایید. برای تبدیل شدن به یک طراح وب حرفه ای باید مواردی همچون کدنویسی HTML و CSS، طراحی گرافیک، ایمن سازی وب سایت، زبان برنامه نویسی سمت سرور مانند PHP، تنظیمات سرور و هاستینگ، بهینه سازی و سئو وب سایت و… را به خوبی یاد گرفته و اطلاعات کامل و بروزی درباره هر کدام بدست آورید. البته زمینه طراحی سایت بسیار گسترده است و بخش های مختلفی را شامل می شود که قبل از آموزش طراحی وب سایت باید بخش مورد علاقه خود را انتخاب کنید و در آن بخش بخصوص به یادگیری طراحی وب بپردازید.

آموزش طراحی وب سایت از طریق سایت های آموزشی
اگر قصد پرداختن هزینه برای کلاس های آموزشی را ندارید این روش می تواند راه مناسبی برای آموزش طراحی وب سایت برای شما باشد زیرا مقالات و مطالب آموزشی که در این گونه سایت ها قرار داده می شوند معمولا بروز هستند و از طریق چنین وب سایت هایی می توانید از آخرین تکنولوژی های روز در زمینه طراحی وب به صورت رایگان و بسیار ساده مطلع شوید و سطح اطلاعات خود را بالا ببرید. برای این منظور تنها کافیست سایت های آموزش طراحی وب سایت را جستجو نموده و بیابید. بهترین روش نیز استفاده از وب سایت های آموزش طراحی وب سایت به زبان انگلیسی می باشد زیرا این گونه سایت ها نسبت به سایت های فارسی بروز تر بوده و مطالب کامل تر و مفید تری را می توان از آن ها استخراج نمود.


آموزش طراحی وب سایت از طریق کلاس های آموزشی
کلاس های آموزشی در زمینه آموزش طراحی وب سایت هم مزایا و هم معایبی دارد که از مزایای آن می توان به معتبر بودن کلاس ها و آموزشگاه ها، دانش و تجربه استاد، ایجاد روحیه رقابتی و انگیزشی و… اشاره نمود. البته این را هم می دانید که استفاده از کلاس های آموزشی با پرداخت هزینه همراه خواهد بود و یکی از معایب آن این است که امکان دارد در مورد یادگیری به حضور و همراهی استاد وابسته شوید اما این موضوع بستگی به روحیه خود شخص دارد. برای آموزش طراحی وب سایت قبل از هر چیز باید به این کار علاقه داشته باشید و خودتان به جستجو، تحقیق و یادگیری بیشتر بپردازید. برای ثبت نام در کلاس آموزش طراحی وب سایت ابتدا پرس و جو و تحقیق نمایید و یک موسسه آموزشی معتبر بیابید، ما به شما مجتمع فنی تهران را جهت آموزش طراحی وب سایت پیشنهاد می کنیم.
آموزش طراحی وب سایت از طریق کتاب
استفاده از کتاب های آموزشی در زمینه طراحی وب سایت نیز یکی از راه های آموزش طراحی وب سایت می باشد و بسیاری از طراحان حرفه ای ابتدا تنها با یک کتاب شروع به یادگیری نموده اند. آموزش طراحی وب سایت بواسطه کتاب این مزیت را دارد که شما دیگر متکی به یک استاد جهت فراگیری مطالب مختلف نخواهید بود و موارد مختلفی را از کتاب های مختلف می توانید بیابید و آموزش ببینید. کتاب های بسیار متنوعی در زمینه های مختلف مربوط به طراحی وب موجود هستند که براساس تحقیق و پرس و جو می توانید بهترین کتاب را در هر زمینه ای تهیه نمایید. داشتن انگیزه و علاقه برای آموزش طراحی وب سایت بسیار ضروری است و باید به مطالعه و پیگیری بسیار در مورد موضوعات مختلف پرداخته شود.

مراحل آموزش طراحی وب سایت
قدم اول در آموزش طراحی وب سایت یادگیری HTML ( زبان نشانه گذاری ابر متنی ) است، نکته مورد توجه درباره HTML این است که یک زبان نشانه گذاری است نه یک زبان برنامه نویسی. طراح سایت توسط این زبان به مرورگر می فهماند که در کدام بخش از وب سایت پاراگراف وجود دارد، کدام قسمت مربوط به تصاویر است و یا کجا جدول قرار گرفته است و همچنین هر المان دیگری که در سایت وجود داشته باشد. در هنگام یادگیری HTML جهت آموزش طراحی وب سایت باید به نکات مهمی توجه نمایید و آن ها را به خوبی بشناسید.
برای آموزش طراحی وب سایت تنها یاد گرفتن HTML کافی نیست، علاوه بر HTML باید به سراغ CSS نیز بروید، در CSS روش های مختلفی برای دسترسی به تگ های HTML وجود دارد که می توانید استایل و شکل و شمایل مورد نظر خود را به آن ها بدهید. به عنوان مثال این امکان را دارید تا با استفاده از CSS به مرورگری که صفحه سایت شما را نمایش می دهد بگویید که تصویر داخل صفحه را با عرض ۲۰۰ پیکسل نمایش دهد و همچنین دارای ارتفاع ۱۰۰ پیکسل باشد و یک خط مشکی با عرض ۱۰ پیکسل را دور تصویر قرار دهد. با فراگیری تمامی استایل های CSS و نحوه استفاده از آن ها این توانایی را پیدا می کنید که برای وب سایت مورد نظر ظاهری زیبا و جذاب پیاده سازی نمایید. جهت آموزش طراحی وب سایت به صورت بهتر و تمرین و یادگیری بهتر یک وب سایت را مدنظر قرار دهید و سعی کنید با استفاده از HTML و CSS سایتی مشابه به آن کد نویسی کنید. هرچقدر بتوانید با شباهت بیشتری سایت را ایجاد نمایید نشان دهنده تسلط بیشتر شما بر این دو زبان است.
تا اینجای مراحل آموزش طراحی وب سایت HTML را آموختید و حالا می دانید که موارد مختلف جهت طراحی سایت چه چیزهایی هستند و چه کاربردی دارند و از طریق CSS توانستید بیاموزید چگونه موارد مختلف را تنظیم کنید و به آن ها سایز، رنگ و جلوه دهید تا تمامی عناصر به صورت منظم در کنار هم چیده شده و یک وب سایت زیبا شکل بگیرد. اما موضوع دیگری که وجود دارد مدیریت وب سایت است، اگر وب سایت را بدون درب ورود و خروج طراحی نمایید نمی توانید وارد آن شده و تغییرات را روی آن اعمال نمایید. به همین جهت لازم است جاوا اسکریپت (javascript) را نیز بیاموزید. از طریق جاوا اسکریپت این امکان را خواهید داشت تا تمام عوامل و عناصر سایت را مدیریت نمایید. شاید برای کسانی که تابحال هیچ زبان برنامه نویسی را آموزش ندیده اند کمی پیچیده به نظر برسد اما در صورتی که به آموزش طراحی وب سایت علاقه داشته باشید و به آموزش جاوا اسکریپ به چشم یک بازی نگاه کنید می تواند برایتان لذت بخش باشد.
با پشت سرگذاشتن این ۳ مرحله نوبت به یادگیری JQuery جی کوئری می رسد، در واقع جی کوئری مانند کتابخانه ای است که توسط جاوا اسکریپت نوشته شده و به شما در کدنویسی آسان تر کمک می کند به همین علت آموختن آن الزامی است. آموختن JQuery بسیار آسان است زیرا از قواعد بسیار ساده ای پیروی می کند، ضرورت و الزام یادگیری جی کوئری به این جهت است که در طراحی وب سایت سرعت برنامه نویسی را افزایش داده و به طور پیش فرض دارای افکت ها و انیمیشن هایی می باشد که استفاده از آن ها طراحی وب سایت را جذاب تر و زیباتر می کند.
در مقاله آموزش طراحی وب سایت به مراحل کدنویسی سمت کلاینت آشنا شدید و می دانید که برای طراحی بخش ظاهری یک وب سایت که برای کاربران نمایش داده می شود چه چیزهایی را باید بیاموزید و از چه روش هایی می توانید استفاده کنید. اما برای راه اندازی یک وب سایت باید کدنویسی سمت سرور را نیز بیاموزید که در مطالب بعدی سعی می کنیم به توضیح آن بپردازیم.