درخواست طراحی سایت

درخواست طراحی سایت نیاز هر شرکت یا شغلی است تا به روشی مدرن تر و حرفه ای تر در زمینه کاری خود حضور داشته باشد و معتبر شناخته شود. برای داشتن یک وبسایت بهتر است به یک شرکت معتبر سفارش طراحی سایت بدهید، تا مطابق با آنچه که نیاز دارید برای شما سایتی سفارشی را آماده نمایند. ممکن است با یک جستجوی ساده در گوگل هزاران شرکت طراحی سایت را مشاهده نمایید اما برای سفارش وبسایت خود به سرعت به یکی از آن ها درخواست طراحی سایت ندهید. ابتدا تمامی شرکت های طراحی سایت مورد نظر خود را بررسی نمایید و در مورد سابقه کاری و نمونه سایت های طراحی شده توسط این شرکت ها تحقیق نمایید. بسیار مهم است که طراحی سایت خود را به چه شرکتی می سپارید، اگر می خواهید سایتی خوب و قوی داشته باشید باید درخواست طراحی وبسایت خود را نیز به شرکت خوبی دهید. پس از بررسی و انتخاب یک شرکت مناسب اولین قدم برای سفارش طراحی سایت این است که در مورد خواسته ها و نیازهای سایت خود و همچنین هزینه طراحی سایت با آن شرکت به توافق برسید. سپس طراح، وبسایت شما را مطابق با آن نیازها پیاده سازی می کند. در ادامه به مراحل درخواست طراحی وب سایت و ایجاد آن می پردازیم.

مراحل درخواست طراحی سایت

ثبت دامنه

اولین کاری که قبل از درخواست طراحی وبسایت می بایست انجام دهید بررسی و کسب اطلاعات در مورد تعرفه ثابت دامنه و تمدید آن می باشد، همچنین باید بدانید نحوه اعلام برای تمدید دامنه به چه صورت است. هزینه ثبت دامنه به پسوندی که برای سایت خود انتخاب می کنید بستگی دارد دامنه هایی با پسوند ir ارزان تر از دامنه هایی با پسوند  comمی باشند. همچنین باید سوالاتی در مورد اینکه چگونه باید دامنه خود را تمدید نمایید و یا اینکه چه زمانی شما را از منقضی شدن دامنه باخبر می سازند بپرسید. حتما قبل از ثبت دامنه خود باید برای انتخاب نام دامنه با یک مشاور یا متخصص سئو تماس گرفته و مشورت نمایید تا بهترین و مناسب ترین دامنه برای کسب و کار شما باشد. در صورت یک انتخاب صحیح و مناسب برای نام دامنه وبسایت خود یکی از عوامل موثر در موفقیت سایت خود را خواهید داشت.  

فضای هاستینگ

برای درخواست طراحی سایت می بایست فضای هاست تهیه نمایید تا سایت خود را روی آن پیاده سازی کنید، فضای هاست خود را نیز بهتر است به شرکت معتبری که به آن سفارش طراحی سایت داده اید واگذار نمایید. بدین ترتیب در صورت وقوع مشکلات احتمالی در آینده در حالی که درخواست طراحی سایت و فضای هاست خود را از شرکت های متفاوت تهیه کرده باشید می تواند برای شما دردسر ایجاد کند، ممکن است هرکدام از این شرکت ها مقصر بروز مشکل را شرکت مقابل بدانند که در این صورت یافتن مشکل و حل کردن آن بسیار زمان خواهد برد. مناسب ترین کار انتخاب و تهیه هاست تحت نظر طراح وبسایت بوده و همچنین می بایست در مورد فضای هاست و پهنای باند ماهیانه و تعرفه ارتقاء هاست که برای سایت شما تهیه می گردد مطلع شوید. سیستم عامل سرور مناسب برای وبسایت شما با توجه به زبان برنامه نویسی وب سایت انتخاب می گردد، برای مثال برای سایت هایی که به زبان PHP نوشته شده اند سرور لینوکس مناسب بوده و برای سایت هایی که با زبان ASP.NET نوشته شده باشند سرورهای ویندوزی مناسب تر می باشند.

قالب وبسایت

 بعد از تهیه دامنه و هاست کاری که باید در مرحله سوم از درخواست طراحی سایت انجام شود ایجاد قالب وبسایت است. برای تهیه و ایجاد قالب سایت دو راه وجود دارد، یکی از این راه ها خرید قالب آماده از وب مارکت ها و سایت های معتبر می باشد که می توان به فروشگاه های آنلاین مراجعه کرده و از میان هزاران قالب موجود قالب وبسایت مورد نظر خود را انتخاب نمایید و از شرکت طراحی سایت بخواهید تا قالب را بر روی هاست پیاده سازی کند. راه دوم برای ایجاد قالب طراحی و کدنویسی آن توسط گرافیست و طراح وب براساس نظر، سلیقه و نیازهای شما می باشد که به صورت اختصاصی برای شما انجام می شود. قبل از خرید قالب از فروشگاه های آنلاین و یا درخواست طراحی وب سایت به صورت سفارشی سعی کنید تمامی قالب های آماده سایت را مشاهده و بررسی نمایید. ممکن است قالب وبسایت مورد نظر شما در میان این قالب ها وجود داشته باشد و دیگر نیازی به هزینه برای درخواست طراحی سایت سفارشی نباشد، اما اگر قالب مورد نظر شما موجود نبود نیز مشاهده انواع قالب ها می تواند ایده های بهتری برای طراحی سایت سفارشی به شما بدهد.

برنامه نویسی وب سایت

در صورتی که درخواست طراحی سایت سفارشی به شرکت طراحی سایت دهید، در این مرحله برنامه نویس براساس امکاناتی که برای سایت خود درخواست کرده اید قالب آن را برنامه نویسی می کند. برای جلوگیری از بروز مشکل بین شما و طراح در اینده پیشنهاد می کنیم لیستی از امکانات مورد نیاز خود به صورت یک فایل RFP تهیه نمایید و در اختیار طراح قرار دهید تا با توجه به آن ها هزینه طراحی سایت تعیین شود. با تهیه و ارائه فایل RFP به طراح، تضمین کننده موفقیت سایت شما در آینده می باشد به همین جهت بهتر است قبل از آغاز پروژه فایل را آماده نمایید.

درج اطلاعات وب سایت

پس از خرید قالب آماده سایت یا طراحی آن به صورت سفارشی نوبت به مرحله درج مطالب، اطلاعات و محتوای مورد نیاز سایت توسط طراح وبسایت می باشد. شما باید موضوع و مطالب مورد نیاز را در اختیار طراح وب قرار دهید تا آن ها را بر روی سایت بارگذاری نماید. بهتر این است که مطالب و محتوای سایت را دسته بندی کرده و به صورت کاملا واضح و مشخص به طراح ارائه دهید تا به درستی وارد سایت شود. اگر کمی اطلاعات در مورد کار با پنل مدیریت سایت داشته باشید خودتان نیز می توانید مطالب را وارد سایت نمایید. تنها کافیست طراحی آموزشی در مورد روش کار با سیستم مدیریت محتوا به شما بدهد. یادگیری درج و مدیریت کردن محتوای سایت ساده است و آشنایی با آن نیاز به کار و فعالیت مستمر دارد. در صورت برعهده گرفتن ورود محتوا به سایت هزینه های طراحی وبسایت تان کاهش خواهد یافت اما اگر در مورد بودجه مشکلی ندارید و اطلاعات کافی برای درج اطلاعات نیز ندارید بهتر است این کار را به عهده طراح وب بگذارید.

ایمن سازی وب سایت 

یکی از مهم ترین مراحل درخواست طراحی سایت اختصاصی یا عمومی که می بایست به آن توجه بسیاری شود ایمن سازی وبسایت می باشد. روش ها و ترفندهایی توسط طراح جهت جلوگیری از بروز مشکلات امنیتی بر روی سایت انجام می شوند، به همین جهت باید مطمئن شوید که شرکت طراحی سایتی که به آن سفارش طراحی سایت داده اید آیا برای وبسایت شما از این روش های ایمن سازی استفاده می کند یا خیر.

بهینه سازی وب سایت

عملیات سئو و بهینه سازی سایت به جهت بهبود وضعیت سایت هم برای کاربر و هم برای موتورهای جستجو انجام می شود تا بدین ترتیب رتبه سایت و همچنین تعداد بازدید افزایش یابد. عملیات بهینه سازی سایت شامل مواردی از قبیل بهینه سازی کدهای وب سایت، انتخاب عناوین مناسب برای صفحات، بهینه سازی تصاویر، بهینه سازی آدرس دهی و ساختار صفحات، فعال سازی سیستم های فشرده سازی، فعال سازی سیستم کش وبسایت و… می باشد. سئو وبسایت اگر به صورت اصولی و صحیح انجام شود جزو مهم ترین عوامل موثر در موفقیت وب سایت خواهد بود، پس بهتر است بهینه سازی سایت خود را به همان شرکتی که درخواست طراحی سایت داده اید بسپارید. با انجام عملیات سئو تمام خطاها و مشکلات سئو سایت رفع شده و وبسایت شما هم برای موتورهای جستجو و همچنین برای کاربران بهینه می شود.

پشتیبانی وب سایت

پس از طراحی و پیاده سازی وب سایت مرحله مهم دیگری وجود دارد که برای پابرجا ماندن سایت لازم است، برای اینکه سایت بتواند ۲۴ ساعته و بدون مشکل آنلاین باشد به پشتیبانی نیاز دارد. پس شرکتی که برای سفارش طراحی وب سایت خود انتخاب می کنید باید از ارائه خدمات پشتیبانی نیز برخوردار باشد. مشاهده و بررسی نمونه کارها و سوابق شرکت طراح وب و تجربه کاری آن بیان کننده کیفیت کار آن مجموعه می باشد. از طرفی دیگر به جهت اطمینان حاصل نمودن از نحوه پشتیبانی شرکت طراح وب می توان از دیگر مشتری های شرکت طراح در مورد پشتیبانی سایت پرس و جو نمود.

سئو سایت

پس از اتمام مراحل تولید و راه اندازی وبسایت می بایست سایت به موتورهای جستجو شناسانده شود که توسط سئو انجام می شود. استفاده از برخی روش های سئو که راه های مناسبی نیستند ممکن است به سایت شما آسیب برساند، پس بهتر است خودتان این کار را انجام ندهید. توصیه می کنیم از شرکت طراح سایت معتبر و با سابقه ای که به آن سفارش درخواست طراحی سایت داده اید بخواهید تا عملیات سئو سایت شما را برای موتورهای جستجو انجام دهند.

در این مقاله به مراحل درخواست طراحی صفحات سایت و چگونگی انجام این مراحل پرداختیم و نتیجه گرفتیم که شما باید برای سفارش طراحی وبسایت خود قبل از هر چیز لیست کاملی از نیازها و امکانات مورد نیاز سایت خود در قالب یک فایل RFP تهیه نموده و به شرکت طراح سایت ارائه نمایید تا طراح با توجه به این امکانات مدت زمان مورد نیاز برای طراحی سایت و همچنین قیمت و هزینه های آن را تعیین کند. هرچه اطلاعاتی که در اختیار طراح قرار می دهید کامل تر و واضح تر بیان شود در آینده با طراح و شرکت طراحی سایت مشکلات کمتری خواهید داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست